MARKETING

SOLUTIONS

Catch the wave.

Onze

Services:

Strategie

Uw product of dienst is natuurlijk de beste keuze voor uw klanten. Maar hoe komen potentiele kopers hierachter? Wij helpen u met het beantwoorden van deze vragen.

Social Media

Dit zijn krachtige tools die uw sales een enorme boost kunnen geven mits ze juist worden ingezet. Wij kunnen u hierbij ondersteunen en uw volledige online aanwezigheid opzetten en in stand houden.

SEO / SEA

Eigenlijk is het hebben van een website het halve werk. De andere helft bestaat uit het zorgen voor relevant verkeer op uw website. Door het verhogen van uw ranking op Google kunt u dit bewerkstelligen.

Marktanalyse

Een goed idee maar u weet niet of het aan zal slaan? Onze bedrijfskundige staat klaar om dit tot op de bodem uit te zoeken. We schrijven een duidelijk rapport over de vraag en de concurrentie.

Promotievideos

Door ons brede netwerk in de mediabranche, kunnen wij verschillende cinematografen vergelijken en voor u de beste optie selecteren. Vaak met oplopende kortingen.

E-mailmarketing

Zeker voor webshops maar ook voor andere ondernemingen blijft e-mailmarketing een goede optie om de loyaliteit van klanten op peil te houden. Zo zorgen we ervoor dat uw klanten daadwerkelijk klant blijven.

CONTACT

VOOR AL UW VRAGEN

Vul het formulier in